Algemene voorwaarden

Op alle bestellingen die via de webshop worden gedaan zijn deze voorwaarden van toepassing, andere leveringsvoorwaarden gelden niet. Woodchipsforsmoking.com heeft het recht de inhoud van de webshop en deze voorwaarden te alle tijden te wijzigen. 

Overeenkomst 
Door een bestelling aan ons te verzenden en het genoemde bedrag te voldoem gaat u een overeenkomst aan met Woodchipsforsmoking.com waarbij Woodchipsforsmoking.com de verplichting heeft u zo snel mogelijk het bestelde artikel te doen toekomen en u de verplichting aangaat deze te betalen. 

Bevestiging ontvangst 
Alle producten bij Woodchipsforsmoking.com  zijn vrijblijvende totdat u een orderbevestiging per e-mail heeft ontvangen. In de orderbevestiging zal staan: 
- Artikelomschrijving en het aantal ervan, 
- Manier van betaling en de verzendmethode 
- Totaalbedrag incl. BTW, 
- Uw naam en adres gegevens (tevens afleveradres). 

Privacy 
De door u aan ons verstrekte gegevens zullen zeer vertrouwelijk en netjes worden behandeld. Woodchipsforsmoking.com geeft u de garantie dat wij uw gegevens nooit ter beschikking zullen stellen aan derden. 

Leveringen 
De leveringstermijn van de Woodchipsforsmoking.com  producten bedraagt over het algemeen 2 tot 5 werkdagen binnen Nederland nadat de bestelling is geplaatst en de betaling is bijgeschreven op de rekening van Woodchipsforsmoking.com.

Aansprakelijkheid 
Woodchipsforsmoking.com stelt zich niet aansprakelijk voor eventuele ongevallen met welk product dan ook, door bijvoorbeeld verkeerd of ondeskundig gebruik ervan. 

Belangrijk 
Het is van uiterst belang dat u uw naam, adres gegevens, telefoonnummer en e-mail goed vermeld, dit voor duidelijkheid en om eventuele complicaties te voorkomen.

Ontevreden over een product 
Wanneer een product niet aan uw verwachtingen voldoet dan kunt u deze binnen 8 dagen retour sturen. Het product moet ongebruikt en ongeschonden retour komen. Inclusief contactgegevens en bankrekeningnummer (voor terugstortig). Woodchipsforsmoking.com draagt zorg voor terugstorting van het aankoopbedrag. Dit bedrag is exclusief de verzendkosten die u maakt om het product te retourneren en die zijn gemaakt om het product naar u toe te sturen. 

Klachten 
Voor al uw klachten, opmerkingen en vragen kunt u altijd terecht bij het contactformulier op woodchipsforsmoking.com, of u kunt per email contact opnemen met: Woodchipsforsmoking@hotmail.com binnen 48 uur zal u een antwoord ontvangen

Alles wat te vinden is op deze website (tekst, bestanden, afbeeldingen etc.) is eigendom van woodchipsforsmoking.com

© 2016 - 2021 Woodchipsforsmoking | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel